Kjøkken i alle prisklasser
Vaskerom i alle prisklasser
Stærkt samarbeid med Montér
Stærkt samarbeid med Montér
Dansk design og høy kvalitet
Dansk design og høy kvalitet
Gratis 3D tegning
Gratis 3D tegning

 
 
 
Modena Hvit/Gladstone Eik Vaskerom
Modena Hvit/Gladstone Eik Vaskerom
Wave Svart Vaskerom
Wave Svart Vaskerom
Modena Hvit Vaskerom
Modena Hvit Vaskerom
Modena Grå Cashmere Vaskerom
Modena Grå Cashmere Vaskerom

Hemmeligheten til AUBO


Den høye kvaliteten, det gjennomtenktedesignet og de fornuftige prisene er de avgjørende faktorene for det stadig stigende antallet kunder som velger å la AUBO oppfylle drømmen om nytt kjøkken, bad, vaskerom eller garderobe. Men der er faktisk mange flere gode grunner til å velge AUBO.

Hemmeligheden til AUBO

Dansk og familieeid


Jeg tror det betyr mye for kundene våre at de fortsatt handler med en familieeid virksomhet, og ikke en stor, kapitalsterk spiller på markedet.

Dansk og familieeid 

Vi velger materialer med omhu


Tradisjonen har fra AUBOs begynnelse vært å handle med vesteuropeiske leverandører, og det holder vi fast på. Vi kjenner dem, de bor tett på oss, og kommer av og til innom fabrikken i Aulum. Vi har arbeidet sammen i så mange år at vi arbeider og tenker likt, og fremfor alt har vi samme krav til kvalitet.

Materialer

Våra kunder sägerPetter & Harald

"Vi merker tydelig at dansk design vinner mer og mer frem i de norske hjem."


Camilla & Michael

"AUBO hjalp oss veldig mye, alt lot seg gjennomføre."


Cana Buttenschøn

"Arghmen, jeg er så glad hvor fint jeg synes det er."


Ina & Martin

"Alt gikk bare litt bedre. Det virket bare mer solid enn andre steder.”


Therese & Carl-Erik

Instagram: #nyttkjøkken #AUBO #fornøyd


Hanne & Bjørn

”Det ser kjempeflott ut! Man føler en ro når man går inn i baderommet.”


Anna & John

"Det viktigste for oss var å få det kjøkkenet vi ønsket oss."

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss?
- Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi ka


Kontakt oss


Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her.

Vaskerom - AUBO hjelper deg med å holde styr på sakene


Vaskerommet – hjemmets multirom

I de fleste hjem er vaskerommet husets oppbevaringsrom, hvor yttertøy og fottøy, vaskemidler, støvsugere og strykebrett har sin plass. Det er også her mange familier vasker klær og lagrer skittentøy. Derfor er et vaskerom ofte et multifunksjonelt rom som må inneholde mange praktiske løsninger som kan imøtekomme alle de forskjellige funksjonene. Det stiller store krav til hvordan vaskerommet er innredet, men også til de elementene og løsningene du velger til vaskerommet ditt.

 

Gjør det lett å betjene vaskemaskinen

Når man skal integrere vaskemaskinen og eventuelt en tørketrommel i vaskerommet, kan man velge å plassere vaskemaskinen og tørketrommelen oppå hverandre som en vaskesøyle, og dermed skape følelsen av at vaskerommet blir større. Du kan også velge at vaskemaskinen og tørketrommelen skal plasseres side om side litt opp i høyden for å beskytte ryggen. Hvis dette er tilfelle, kan du velge å legge til en uttrekksplate som skittentøyskurven kan stå på.

 

Walk-in til husets vaskerom

En ting å være oppmerksom på når man innreder et vaskerom, er at det er et rom som tiltrekker seg rot. Det er her de gamle avisene forsvinner når ingen helt orker å kaste dem ut. Her ender ting som er ødelagte, glemte saker og klær som barna har vokst ut av. Så i et gjennomtenkt vaskerom er det plass til å gjemme rotet sitt. Derfor kan det være lurt å velge en skyvedørsløsning på vaskerommet. Kall det bare et walk-in-closet til husets vaskerom. For her er det både plass til trådkurver med skittentøy, skuffeskinner med strykebrett, vaskesøyle, vaskemidler og mye mer. Bare fantasien setter grenser.

 

Håndvask på vaskerommet

Det kan være nyttig med håndvask på vaskerommet for å vaske skitne sko og støvler, fylle på vannkannen eller vaskebøtten eller vaske barnas skitne fingre før de slippes løs i resten av huset. Når man skal velge en håndvask til vaskerommet, er det en god idé å velge en som ikke er overfølsom for gjørme og motorolje. Samtidig som vasken må ha god størrelse slik at det er plass til en vaskebøtte eller et par store støvler. Det er også en god idé å velge et armatur som kan roteres vekk fra vasken og samtidig ha en viss høyde, slik at en vaskebøtte eller vannkanne kan komme inn under springen. Det gjør de praktiske oppgavene litt lettere.

 

Finn din lokale forhandler

Hvis du trenger ekstra inspirasjon eller trenger personlig rådgivning, besøk din lokale AUBO-forhandler. Vi gleder oss til å presentere deg for de mange mulighetene innenfor bad, kjøkkenvaskerom og garderobe. Vi utarbeider gjerne et kreativt innredningsforslag på ditt nye vaskerom, som tar hensyn til både funksjonalitet og design. Med dette forslaget kan du få en oversikt over hvordan vaskerommet ditt kommer til å se ut i hjemmet ditt. Du kan også besøke vår Instagram- eller Facebook-profil der du kan se flere inspirasjonsbilder av AUBO-løsninger.