Kjøkken i alle prisklasser
Garderobe i alle prisklasser
Stærkt samarbeid med Montér
Stærkt samarbeid med Montér
Dansk design og høy kvalitet
Dansk design og høy kvalitet
Gratis 3D tegning
Gratis 3D tegning

 
 
 
Hvit Perle Skyvedørsgarderobe
Hvit Perle Skyvedørsgarderobe
Bianco Høyglans Skyvedørsgarderobe
Bianco Høyglans Skyvedørsgarderobe
Svart Lacobel Skyvedørsgarderobe
Svart Lacobel Skyvedørsgarderobe
Svart Struktur 22 Skyvedørsgarderobe
Svart Struktur 22 Skyvedørsgarderobe
Grå Cashmere/ Speil Skyvedørsgarderobe
Grå Cashmere/ Speil Skyvedørsgarderobe
Hvit/ Yellowstone Eik walk-in garderobe
Hvit/ Yellowstone Eik walk-in garderobe
Satinert Lacobel walk-in garderobe
Satinert Lacobel walk-in garderobe

Hemmeligheten til AUBO


Den høye kvaliteten, det gjennomtenktedesignet og de fornuftige prisene er de avgjørende faktorene for det stadig stigende antallet kunder som velger å la AUBO oppfylle drømmen om nytt kjøkken, bad, vaskerom eller garderobe. Men der er faktisk mange flere gode grunner til å velge AUBO.

Hemmeligheden til AUBO

Dansk og familieeid


Jeg tror det betyr mye for kundene våre at de fortsatt handler med en familieeid virksomhet, og ikke en stor, kapitalsterk spiller på markedet.

Dansk og familieeid 

Vi velger materialer med omhu


Tradisjonen har fra AUBOs begynnelse vært å handle med vesteuropeiske leverandører, og det holder vi fast på. Vi kjenner dem, de bor tett på oss, og kommer av og til innom fabrikken i Aulum. Vi har arbeidet sammen i så mange år at vi arbeider og tenker likt, og fremfor alt har vi samme krav til kvalitet.

Materialer

Våra kunder sägerPetter & Harald

"Vi merker tydelig at dansk design vinner mer og mer frem i de norske hjem."


Camilla & Michael

"AUBO hjalp oss veldig mye, alt lot seg gjennomføre."


Cana Buttenschøn

"Arghmen, jeg er så glad hvor fint jeg synes det er."


Ina & Martin

"Alt gikk bare litt bedre. Det virket bare mer solid enn andre steder.”


Therese & Carl-Erik

Instagram: #nyttkjøkken #AUBO #fornøyd


Hanne & Bjørn

”Det ser kjempeflott ut! Man føler en ro når man går inn i baderommet.”


Anna & John

"Det viktigste for oss var å få det kjøkkenet vi ønsket oss."

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss?
- Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi ka


Kontakt oss


Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her.

Finn din nye skyvedørsgarderobe hos AUBO


Ny skyvedørsgarderobe fra AUBO

En garderobe bør ikke bare være et skap for oppbevaring av klær. En god garderobe bidrar til å forlenge levetiden på klærne og tingene dine. En garderobe sørger nemlig for at klærne dine ikke blir utsatt for for mye støv og sollys eller krølles sammen. Garderoben må selvfølgelig være funksjonell, både når det gjelder oppbevaring og innredning, men den skal også fremstå på en måte som passer til din personlige husstil. Hos AUBO er vi eksperter på skyvedørsgarderober.

Skyvedører til alle rom

Skyvedører er utrolig populære for nesten alle rommene i huset: soverommet, barnerommet, vaskerommet eller kontoret, på alle steder der det er behov for at plassen utnyttes optimalt og på en god måte. Spesielt hvis det ikke er så mange kvadratmeter ledig til å åpne dører eller bare for å skape lagringsplass som kan minimere og gjemme rot.

Smart og funksjonelt

Skyvedørsgarderober er både flotte å se på, og de er også superfunksjonelle. Vi har massevis av smart innredning, alt fra slipsstativ til skohyller, som du kan plassere i skyvedørsgarderoben. Samtidig tilbyr vi og skyvedørsgarderober etter individuelle mål (også til skråvegger) for å passe til akkurat din bolig.

Et hav av muligheter

Med AUBOs skyvedører har du et hav av design- og innredningsmuligheter. Du har muligheten til å lage en helt ensartet linje i hele huset med identiske dører til både kjøkken, bad, vaskerom og garderobe, eller du har mulighet til å tilpasse garderoben din til akkurat det utseende du vil skape, for eksempel på soverommet.

Uansett hvilken garderobeløsning du velger, er du sikker på å finne en som passer hos AUBO. AUBOs skyvedører er skreddersydde og produsert på bestilling, noe som betyr at de produseres akkurat slik du ønsker. Så blomstre som designer i samarbeid med din lokale AUBO-forhandler.

Bli inspirert

Hos AUBO kan du finne masse inspirasjon og ideer til din nye skyvedørsgarderobe. Er du kanskje på utkikk etter en eksklusiv walk-in garderobe, eller kanskje en skyvedørsgarderobe til barnerommet? Se våre mange forskjellige modeller og design her på siden, eller besøk vår Instagram- eller Facebook-profil for flere inspirasjonsbilder. Din lokale AUBO-forhandler hjelper deg gjerne med å finne riktig garderobe ut fra dine ønsker og behov.

Finn din lokale forhandler

Hvis du trenger ekstra inspirasjon eller trenger personlig rådgivning, besøk din lokale AUBO-forhandler. Vi gleder oss til å presentere deg for de mange mulighetene innenfor bad, kjøkkenvaskerom og garderobe. Vi utarbeider gjerne et kreativt innredningsforslag på din nye garderobe, som tar hensyn til både funksjonalitet og design. Med dette forslaget kan du få en oversikt over hvordan garderoben din kommer til å se ut i hjemmet ditt.