Therese & Carl Eriks nye AUBO kjøkken

Hjemme hos Therese & Carl Erik


På Nærbø like ved Stavanger bor Therese Tjelta, hennes mann Carl Erik og døtrene Tilla på fem og Caroline på ni. En av mange norske familier som i de seneste årene har falt for et AUBO-kjøkken. ”Vi er spesielt glade for de brede, dype skuffene,” sier Therese Tjelta, som er utdannet frisør og svært opptatt av stil. Carl Erik er utdannet kokk, og er mer opptatt av praktiske løsninger.
Den perfekte match til oppfyllelse av kjøkkendrømmer.


Rå bakmur er designet spesielt
De er da også stolte av resultatet. ”Kjøkkenet er vårt helt egne design og vi har tenkt inn en masse praktiske løsninger,” siger Therese Tjelta. Tapetet på bakveggen har hun fått laget spesielt hos fotograf  Tom Haga i Stavanger. For å gi kjøkkenet personlighet og fremheve de flotte elementene. ”Kjøkkenet blir mer levende med det tapetet. Og vi hadde lyst til å bryte med alt det hvite,” sier hun.


Hvitt fremhever individuell stil
Elementene er fra den grepsfrie Venezia-serien. De er her et skoleeksempel på den effekt som kan oppnås ved å forene stilrene hvite elementer med svært personlig tilbehør. Ingen andre i verden har et kjøkken som Therese og Carl Erik. Her kommer deres helt egen miks av rå maskulinitet og feminin skjønnhet til sin rett uten å miste kjøkkenets trygge ro og estetikk.


Vi fant frem til Therese og Carl Erik, fordi de var så begeistret for sitt nye AUBO-kjøkken at de hadde lagt bilder av det på Instagram med følgende hashtags: #nyttkjøkken #AUBO #fornøyd. Slikt varmer i en gammel familievirksomhet som lever og ånder for å oppfylle store kjøkkendrømmer. 

Et godt sted å jobbe


AUBO er et supergodt sted å utvikle seg både menneskelig og faglig. Her er det plass for ulikheter, og vi er gode til å ta oss av hverandre

Se mer her

Finn forhandler

Finn din lokale AUBO-forhandler her. Vi står klar til å yte deg god og profesjonell service.

Finn forhandler >

Bestill katalog

Få vår AUBO-katalog gratis tilsendt og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad hjem i postkassen.

Bestill katalog >

Online katalog

Ta en titt på vår online katalog og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad.

Online katalog >

Book møte

La oss møtes uten noen forpliktelse på et tidspunkt som passer kalenderen.

La oss møtes >

Kontakt oss


Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss?
- Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan