AUBO Benkeplater til badet

Benkeplater til badet
Også når det kommer til å velge benkeplate til badet ditt, er der mange muligheter. Vanligvis velger man en støpt benkeplate hvor vasken er støpt i, - en såkalt vaskbenkeplate. Men det finnes andre muligheter også – for eksempel en bro i massivt tre, hvor man monterer en porselensvask, eller en benkeplate i glass med påmontert vaskebowle.

AUBO tilbyr sine egne støpte vaskbenkeplater i både hvit og svart (Sky Night), som vi lagerfører i forskjellige bredder og forskjellige dybder. Dessuten tilbyr vi spesialproduserte vaskbenkeplater i følgende forskjellige materialer:

Terrazzo
Et populært materiale til vaskbenkeplater er terrazzo. Terrazzo er et støt materiale bestående av 85 % knust marmor iblandet et sterkt kunststoff. Denne blanding har en bruddstyrke som er dobbelt så sterk som betong. Terrazzo tåler ikke syre/ kalkfjerner, men ettersom det er et massivt materiale, kan overflaten slipes. Terrazzo er enkelt å vedlikeholde og rengjøre, og finnes i flere farger og tykkelser.

Grasolit
Grasolit er et støpt materiale, spesielt motstandsdyktig overfor riper. Grasolit er laget av en blanding av naturlige mineraler og kunststoffer. Overflaten er både rengjøringsvennlig og kjemikalieresistent. Grasolit finnes i flere farger og tykkelser.

Graphalit
Graphalit er laget av en blanding av naturlige mineraler og kunststoffer. Graphalit er kjemikalieresistent og enkelt å vedlikeholde, i og med det har en sterk overflate. Graphalit finnes i flere farger og tykkelser, og produseres samtidig i følgende 2 andre utgaver "Graphalit med glass" samt "Graphalit med kvarts".

Marmor
Vaskbenkeplater i marmor består av 80 % knust marmor samt 20 % sterkt kunststoff. Marmor vaskbenkeplaten fås med høyglanspolert, porefri sanitetsbelegg eller matt overflate. Materialet er enkelt å rengjøre, og finnes i flere farger og tykkelser.

Granulon
Granulon består av en blanding av et sterkt kunststoff og naturlige mineraler og er både slitesterkt og kjemikalieresistent. Granulon er enkelt å vedlikeholde. Overflaten fås både som matt- og høyglanspolert. Granulon fås i flere farger og tykkelser.

Granitt 
Granitten vi bruker til vaskbenkeplater består av 85 % ekte, knust granitt iblandet et sterkt kunststoff. Denne kombinasjon gir en vakker, naturtro og slitesterk overflate som er både rengjøringsvennlig og kjemikalieresistent. Overflaten fås både matt- og høyglanspolert, og samtidig fås granitt i flere farger og tykkelser.

Rector
Rector er et støpt, solid overflatemateriale med en vakker silkemat overflate som er homogen og umulig for bakterier å leve på. Rector er enkel å rengjøre, er kjemikalieresistent, og materialet gir mulighet for nesten usynlige skjøter. Rector finnes i flere farger og tykkelser.Besøk din nærmeste AUBO forhandler, hvor du kan se utvalget og høre mer om mulighetene.

 

Hvorfor velge AUBO


Den høye kvaliteten, det gjennomtenkte designet og de fornuftige prisene er de avgjørende faktorene for det stadig stigende antallet kunder som velger å la AUBO oppfylle drømmen om nytt kjøkken, bad, vaskerom eller garderobe.

Se mer her

Dansk og familieeid


Stort menneskelig overskudd av energi har det krevet å etablere AUBO.

Se mer her

Finn forhandler

Finn din lokale AUBO-forhandler her. Vi står klar til å yte deg god og profesjonell service.

Finn forhandler >

Bestill katalog

Få vår AUBO-katalog gratis tilsendt og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad hjem i postkassen.

Bestill katalog >

Online katalog

Ta en titt på vår online katalog og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad.

Online katalog >

Book møte

La oss møtes uten noen forpliktelse på et tidspunkt som passer kalenderen.

La oss møtes >

Kontakt oss


Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss?
- Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan

Når du fyller ut skjemaet ovenfor, aksepterer du å bli kontaktet av oss.
Les våre betingelser her.

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon og henvendelser.
Klikke på knappen for å starte chatten

Chat med oss