8 gode grunner til å velge AUBO


Den høye kvaliteten, det gjennomtenktedesignet og de fornuftige prisene er de avgjørende faktorene for det stadig stigende antallet kunder som velger å la AUBO oppfylle drømmen om nytt kjøkken, bad, vaskerom eller garderobe. Men der er faktisk mange flere gode grunner til å velge AUBO. Her finner du noen av dem.
 

  1. Sikkerhet & dansk stabilitet
  2. Kjøkken & Bad i alle prisklasser
  3. Tårnhøye krav til kvaliteten
  4. Gratis 3D tegning av din bestilling
  5. Styring av håndverkerne
  6. Alt levert hjem til deg
  7. Til avtalt tid selvfølgelig
  8. Forhandlere i hele Norden

 

1: Sikkerhet & dansk stabilitet
Gjennom tre tiår har vi satt alt inn på å skape de beste opplevelsene for kundene våre. Vi kjemper intenst - og gjerne i motvind - for våre verdier. Vi gir oss ikke. Det er ingen tilfeldighet at AUBO i dag er en av de siste kjøkkenvirksomheter i Danmark som fortsatt er 100 % dansk privateid.

 

2: Kjøkken & Bad i alle prisklasser
AUBO leverer kjøkken, bad, vaskerom og garderobe i alle prisklasser, og med vårt store utvalg av elementer oppfyller vi stort sett alle drømmer. Fra store luksus-løsninger som binder hele huset sammen, til små prisbevisste forbedringer. Ingenting er for stort og ingenting er for lite. Det skal bare passe for deg.

 

3: Tårnhøye krav til kvaliteten
For oss er det en æressak å kunne stå inne for alt som kommer fra AUBO.  Vi samarbeider konsekvent med de beste vesteuropeiske produsenter av skap- og skuffinnredning, dører, grep, benkeplater, vasker, skrog, hvitevarer mv.

 

4: Gratis 3D tegning av din bestilling
For å få akkurat den løsningen du drømmer om, må du kunne se det hele for deg. Hva har du vært fornøyd med i ditt tidligere kjøkken, og hvilke krav og ønsker vil du gjerne have oppfylt? Sammen med din lokale AUBO-forhandler tegner dere det i 3D, så du ved nøyaktig hvordan din bestilling ser ut.

 

5: Styring av håndverkerne
Det er veldig mange ting som må koordineres og ordnes når et kjøkken skal renoveres. Ta en prat med din lokale AUBO-forhandler om mulig hjelp til å håndplukke de best egnede håndverkerne og til styring av prosessen, slik at alle blir booket til riktig jobb på riktig tidspunkt.

 

6: Alt levert hjem til deg...
Et profesjonelt overblikk er gull verdt når det skal skje fornyelser i boligen din. Det er mye som kan gå galt, men vi hjelper deg hele veien. Helt fra første besøk til den siste tilpasning. Når du har bestilt ditt AUBO-kjøkken, leverer lastebilen på adressen din.

 

7: ... til avtalt tid selvfølgelig
Hos AUBO er vi kjent for å levere komplett og i tide. Vi er lagerførende med størstedelen av vårt sortiment, og skjer det likevel en feil, setter vi våre ære i å få feilen utbedret. Pronto!

 

8: Forhandlere i hele Norden
Uansett hvor du bor, er det stort sett alltid en AUBO-forhandler i nærheten. Finn din nærmeste via vår hjemmeside, og stikk innom eller book et møte online. Vårt håp er at du er kunde når du kommer inn i butikken, og ambassadør når du går ut igjen. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

 

Hjemme hos Carl-Erik & Therese


Kjøkkenet er vårt helt egne design, og vi har tenkt inn en masse løsninger.

Se mer her

Finn forhandler

Finn din lokale AUBO-forhandler her. Vi står klar til å yte deg god og profesjonell service.

Finn forhandler >

Bestill katalog

Få vår AUBO-katalog gratis tilsendt og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad hjem i postkassen.

Bestill katalog >

Online katalog

Ta en titt på vår online katalog og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad.

Online katalog >

Book møte

La oss møtes uten noen forpliktelse på et tidspunkt som passer kalenderen.

La oss møtes >

Kontakt oss


Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss?
- Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan

Vennligst merk: AUBO holder sommerstengt i uke 30-31, hvorfor en lengre svartid enn vanlig vil skje

Når du fyller ut skjemaet ovenfor, aksepterer du å bli kontaktet av oss.
Les våre betingelser her.