Hvor mye koster et nytt kjøkken?

Hvor mye koster et nytt kjøkken?

 

"Hvor dyrt er et kjøkken" er et spørsmål vi får hele tiden. Det er helt forståelig at prisen er det første man tenker på, for det er selvfølgelig viktig å få denne forventningsavstemning på plass før man setter gang med å kikke på nytt kjøkken. 

Hvor stort er budsjettet ditt?
Enkelte kunder synes det er frekt at noe av det første vi spør om er omtrentlig hvor mye de budsjetterer med å bruke på sitt nye kjøkken. Men vi gjør det for å yte best mulige service. Prisen er et viktig parameter for hvilken løsning som er den helt riktige for deg. AUBOs sortiment rommer etterhvert så mange muligheter at de fleste er takknemlige for å få utelukket noen og få litt bedre oversikt.

Når du handler med AUBO kan du regne med at kvaliteten er topp. Men både innen design, detaljer og ekstrautstyr kan vi tilføre forskjellige grader av luksus. Hvis vi begynner i den enden av skalaen som passer til budsjettet ditt, slipper vi en masse frustrasjon og forvirring. 

AUBO har kjøkken i alle prisklasser
Alle rom er forskjellige. Noen har et stort hus, med plass til et stort kjøkken, og andre bor kanskje i leilighet, og har bare plass til noen få skap. Igjen er det stor prisforskjell på hvilke skap man velger. Et skap med bare én hylle og én dør ligger i den billige enden av skalaen, men velger du et element med 3 fullt uttrekkbare skuffer, er det selvfølgelig en høyere pris. Prisene på benkeplater varierer også mye. Der er laminat i den billige enden av skalaen og granitt, kompositt og corian i den dyre enden (les mer om AUBOs materialer her).

Prisen på kjøkkenet avhenger med andre ord kort og godt av de kravene du har til størrelse og materialer.

Få et uforpliktende tilbud på nettopp "ditt" nye kjøkken
Det som er viktig for deg, er hva ditt nye drømmekjøkken kommer til å koste. Derfor tilbyr alle AUBOs forhandlere å lage 3D-tegninger og pristilbud. Dette er både gratis og ganske uforpliktende. 

Ønsker du en virkelig luksuriøs løsning, så klarer vi det. Foretrekker du en billigere løsning, så klarer vi det også. Med våre to produktmerker "AUBO Kjøkken og Bad" og "AUBO Xpress" klarer vi enhver utfordring uten å fire på kvaliteten. Ingenting er for stort, og ingenting er for smått, det er bare å ta kontakt med oss.

Finn forhandler

Finn din lokale AUBO-forhandler her. Vi står klar til å yte deg god og profesjonell service.

Finn forhandler >

Bestill katalog

Få vår AUBO-katalog gratis tilsendt og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad hjem i postkassen.

Bestill katalog >

Online katalog

Ta en titt på vår online katalog og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad.

Online katalog >

Book møte

La oss møtes uten noen forpliktelse på et tidspunkt som passer kalenderen.

La oss møtes >

Kontakt oss


Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss?
- Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan

Vennligst merk: AUBO holder sommerstengt i uke 30-31, hvorfor en lengre svartid enn vanlig vil skje

Når du fyller ut skjemaet ovenfor, aksepterer du å bli kontaktet av oss.
Les våre betingelser her.