Garanti


Hva er dekket af garantien?

AUBO Production A/S yter 10 års garanti på kjøkken-, bad-, & garderobeskab under forutsetning av at monterings- og vedlikeholdsvejledningen er fulgt – og på funktionaliteten på hengsler, skuffer og diverse uttrekk/beslag ydes 25 år. Tip-on løsningen har 10 års garanti og Servodrive løsningen er på 5 år. Garantien på elartikler (f.eks. belysningsdeler, batterier, ect ) er begrenset til 2 år. Ved spesielt fremstillede varer (f.eks. benkeplater, skyvedører, støpte vasker) henviser vi til produsentens garantibetingelser. Garantien, omfatter utelukkende skader som bevislig kan henføres til materiale- eller fabrikasjonsfeil og gjelder kun ved normalt bruk i private hjem. AUBO forbeholder seg retten til å undersøke produktet og beslutte, om produktet er dekket af garantien.


Ved montering:
Oppdages en produktfeil, som er omfattet av garantien, under montering, fremsendes det en tilsvarende vare hurtigst muligt til kunden. Som utgangspunkt er en monteret vare en godkendt vare.


0 - 2 år fra leveringsdatoen:
Oppstår det en produktfeil, som er omfattet af garantien, på de monterte elementer, fremsendes nye varer til kunden. Hvis feilen er så omfattende at det kreves montørbesøk fra AUBO Production A/S, vil vi innen for rimelig tid utsende en sådan for at utbedre reklamationen. Viser det sig at reklamationen ikke er berettiget, forbeholder AUBO Production A/S seg rett til å belaste kunden for montørbesøket.


2 - 10 år fra leveringsdatoen:
Oppstår det en produktfeil, som er omfattet af garantien, på de monterte elementer, fremsendes nye varer til kunden. Kunden sørger selv for utskiftningen. Hvis varen i mellomtiden er utgått av AUBOs sortiment, leveres et passende erstatningsprodukt. Det er alene AUBO som avgjør, hva som er et passende erstatningsprodukt.


Garantien dekker ikke:
Garantien dekker ikke alminnelig slitasje, skjæremerker, risser eller slagmerker, varer som har vært oppbevart, montert eller anvendt feil, misbrukt, endret eller rengjort med feil rengjøringsmetoder eller -produkter. Garantien dekker ikke følgeskader, som f.eks varmeskader fra de installerede hvitevarer eller fugtskader p.g.a. rengjøring eller utsivning.


Handelsvarer, som f.eks. hvitevarer, blandebatterier, gulvbelegg, møbler, kjøkkenmaskiner og tilbehør, som omsettes gjennom AUBOs forhandlere, er ikke omfattet af AUBO Production A/S garanti, og det henvises til den pågjeldende leverandørs garantibestemmelser. Garantien trer i kraft den dag varen blir levert. Gjem kvitteringen. Den er ditt kjøbsbevis og skal forevises ved garantisaker.

 


Reklamationsrett: I opp til 5 år kan forbrukeren ifølge kjøpsloven klage til forhandleren, hvis varen går i stykker. Hvis varen hadde en feil, da den ble solgt, har man rett til at få byttet varen til en ny eller få feilen reparert. (Kilde:Forbrukerrådet)

 

Hvorfor velge AUBO


Den høye kvaliteten, det gjennomtenkte designet og de fornuftige prisene er de avgjørende faktorene for det stadig stigende antallet kunder som velger å la AUBO oppfylle drømmen om nytt kjøkken, bad, vaskerom eller garderobe.

Se mer her

Om AUBO


Stort menneskelig overskudd av energi, troverdighet, lojalitet, respekt, fleksibilitet og dansk stødighet har det krevet å etablere og drive familievirksomheten AUBO.

Se mer her

Finn forhandler

Finn din lokale AUBO-forhandler her. Vi står klar til å yte deg god og profesjonell service.

Finn forhandler >

Bestill katalog

Få vår AUBO-katalog gratis tilsendt og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad hjem i postkassen.

Bestill katalog >

Online katalog

Ta en titt på vår online katalog og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad.

Online katalog >

Book møte

La oss møtes uten noen forpliktelse på et tidspunkt som passer kalenderen.

La oss møtes >

Kontakt oss


Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss?
- Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan

Vennligst merk: AUBO holder sommerstengt i uke 30-31, hvorfor en lengre svartid enn vanlig vil skje

Når du fyller ut skjemaet ovenfor, aksepterer du å bli kontaktet av oss.
Les våre betingelser her.