Et godt sted å jobbe


”AUBO er et supergodt sted å utvikle seg både menneskelig og faglig. Her er det plass for ulikheter, og vi er gode til å ta oss av hverandre.”
25 års jubilant, Eskild Kobberø, kjedekonsulent


AUBO er nok en relativ liten familiebedrift, men omdømmet i lokalområdet er stort.

En jevn strøm av uoppfordrede søknader minner oss daglig om at folk i Aulum og omegn snakker om AUBO Production A/S som en skikkelig god arbeidsplass. Annen hver medarbeider har vært her i over ti år, og det er bra for en virksomhet som bare så vidt har fylt 30, og hadde ganske få medarbeidere mange av de første årene.

Sykefraværet ligger stabilt under en pst. og korttidssykemeldinger er en sjeldenhet. ”Generelt sett er vi stolte av å kunne si at vi jobber hos AUBO. Det er en stor tilfredsstillelse å levere et produkt som alle i verdikjeden kan stå inne for,” sier personalsjef Nils Reinholdt, som også opplever mange positive reaksjoner på virksomhetens flate hierarki.


Ledelse fra gulvet
”Alle kan gå inn og snakke fritt fra leveren med Jens (AUBOs stifter Jens Bertelsen) og Torben (adm. dir. Torben Andersen). De sitter her midt i felleskontoret, og går til lunsj sammen med oss andre,” forklarer personalsjefen.

En familiær bedrift hvor alle har rett til å bli hørt og tatt hånd om, og hvor alle yter deres beste for fellesskapet. Slik oppfattes AUBO både innenfra og utenfra.

”Hos oss betyr en langtidssykemelding på mer enn 120 dager heller ikke automatisk oppsigelse.  Vi gjør mye for å få folk tilbake igjen, og trapper gradvis opp i timer,” sier Nils Reinholdt.

Hvis det merkes at en medarbeider er i ferd med å utvikle stress, kontakter personalsjefen en psykolog. Dessuten avlastes medarbeideren med færre timer og lettere oppgaver.


Praksisplasser blir til faste ansettelser
For noen år siden ble AUBO Production A/S kontaktet av Herning Kommune som syntes at det gode arbeidsmiljøet skulle komme psykisk syke i praksisplass til gode. Ordningen har vært en stor suksess. I skrivende stund er seks som tidligere var på praksisplass med diagnoser som borderline, schizofreni og ADHD fast ansatte i produksjonen.

”Pausene er viktige, så selv om du bare kan jobbe to timer om dagen, får du likevel ha med en pause, slik at du raskt blir en del av fellesskapet. Deretter går vi langsomt frem. Nye jobbfunksjoner. Mer arbeidstid. Vi finner alltid en oppgave som passer, slik at praktikanten opplever å lykkes fra dag én,” sier Niels Reinholdt.


Man passer jo på sin familie.

 

Om AUBO


Stort menneskelig overskudd av energi, troverdighet, lojalitet, respekt, fleksibilitet og dansk stødighet har det krevet å etablere og drive familievirksomheten AUBO.

Se mer her

Finn forhandler

Finn din lokale AUBO-forhandler her. Vi står klar til å yte deg god og profesjonell service.

Finn forhandler >

Bestill katalog

Få vår AUBO-katalog gratis tilsendt og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad hjem i postkassen.

Bestill katalog >

Online katalog

Ta en titt på vår online katalog og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad.

Online katalog >

Book møte

La oss møtes uten noen forpliktelse på et tidspunkt som passer kalenderen.

La oss møtes >

Kontakt oss


Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss?
- Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan

Vennligst merk: AUBO holder sommerstengt i uke 30-31, hvorfor en lengre svartid enn vanlig vil skje

Når du fyller ut skjemaet ovenfor, aksepterer du å bli kontaktet av oss.
Les våre betingelser her.