Cookies

 

Nettstedets bruk av cookies

Dette nettstedet benytter cookies til følgende formål:

  • Teknisk funksjonalitet, slik at vi kan huske dine preferanser.
  • Trafikkmåling, slik at vi vet hvor mange som besøker nettsidene våre og kan dokumentere dette overfor annonsører etter felles bransjestandarder.
  • Annonseavvikling, slik at vi kan styre hvor ofte samme annonse vises for den samme brukeren og registrere hvor mange som klikker på den.
  • Adferdsbasert individuell målretting av annonsering, slik at vi kan vise deg de annonsene som vi tror er mest relevante for deg.

Eieropplysninger
Dette nettstedet tilbys av:

AUBO Producsjon A/S
Vævervei 19-23
7490 Aulum
Telefon: +45 97473500

Cookies
Dette nettstedet benytter cookies til de formålene som er beskrevet over. En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din for å unne gjenkjenne datamaskinen din ved gjentagende besøk. Det oppbevares ingen personlige opplysninger i våre cookies og de kan ikke inneholde virus.

Så lenge oppbevares cookies
Cookies sletter seg selv etter et visst antall måneder (kan variere), men de fornyes etter hvert besøk.

Slik sletter du cookies
Se veiledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Slik unngår du cookies
Hvis du ikke ønsker å motta cookies kan du blokkere dem. Se veiledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hva cookies brukes til på når nettside
Cookies benyttes til å føre statistikk over antallet brukere samt opplysninger om kjønn, alder, geografi og interesser på brukerne våre for å tilpasse innholdet og annonseringen  til disse opplysningene.

Google Analytics (trafikkmåling)
Nettstedet bruker cookies fra Google Analytics for å måle trafikken på nettstedet.

Du kan velge bort cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annonsenettverk
Nettstedet benytter følgende annonsenettverk: Google Adwords
Det er mulig å velge å ikke være med i en rekke annonsenettverk som deler opplysninger på tvers av forskjellige nettverk. Du finner listen her: http://minecookies.org/fravalg

Bruk av personopplysninger
Personopplysninger gis aldri til tredjepart, med mindre du selv uttrykkelig gir tillatelse til dette, og vi henter aldri inn personopplysninger uten at du selv har gitt oss disse opplysningene ved registrering eller deltagelse i en konkurranse mv.

Kontakt vedr. personopplysninger
Hvis du ønsker innsyn i de opplysningene som er registrert om deg hos AUBO, kan du henvende deg til aubo@aubo.dk eller ringe +45 97473500. Er der registrert feilaktige opplysninger, eller du har andre innsigelser, kan du henvende deg til samme sted. Du har rett til å få innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og du kan gjøre innsigelse mot en registrering i henhold til reglene i Personvernloven.

Beskyttelse av personopplysninger
Ifølge personvernloven skal dine personopplysninger oppbevares sikkert og fortrolig. Vi oppbevarer personopplysningene dine på datamaskiner med begrenset adgang, som er plassert i kontrollerte fasiliteter, og våre sikkerhetstiltak kontrolleres løpende for å sikre brukeropplysningene våre håndteres forsvarlig, og i henhold til dine rettigheter som bruker. Vi kan likevel ikke garantere 100 prosent sikkerhet ved dataoverføring via Internett. Det betyr at det kan være en fare for at andre uberettiget tilegner seg adgang til opplysninger når data sendes og oppbevares elektronisk. Du oppgir dermed dine personopplysninger på eget ansvar.

Personopplysninger slettes eller anonymiseres løpende etterhvert som det formålet de ble samlet inn for avsluttes. Personopplysninger oppbevares i høyst 12 måneder etter bruk.

Den raske utvikling av Internett betyr at det kan være nødvendig med endringer i måten vi behandler personopplysninger på. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre disse retningslinjer for behandling av personopplysninger. Gjør vi det, endrer vi selvfølgelig datoen for “sist oppdatert” nederst på siden. Hvis det er snakk om betydelige endringer gir vi deg beskjed i form av en synlig melding på nettsidene våre.

I den grad det behandles personopplysninger om deg, har du ifølge personvernloven rett til innsyn i hvilke personopplysninger som kan henføres til deg. Dersom det viser seg at de opplysninger eller data som behandles om deg er uriktige eller villedende, har du rett til å kreve at disse rettes opp, slettes eller blokkeres. Du kan til enhver tid gjøre innsigelser mot at opplysninger om deg gjøres til gjenstand for behandling. Du kan også når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Du har mulighet for å klage over behandlingen av opplysninger og data vedrørende deg. Klage sendes til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Finn forhandler

Finn din lokale AUBO-forhandler her. Vi står klar til å yte deg god og profesjonell service.

Finn forhandler >

Bestill katalog

Få vår AUBO-katalog gratis tilsendt og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad hjem i postkassen.

Bestill katalog >

Online katalog

Ta en titt på vår online katalog og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad.

Online katalog >

Book møte

La oss møtes uten noen forpliktelse på et tidspunkt som passer kalenderen.

La oss møtes >

Kontakt oss


Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss?
- Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan