AUBO Kjøkken & Bad leder an i grønn revolusjon


Hos AUBO har vi alltid kjempet for miljøet, og den kampen har nå gitt håndfaste resultater. Som den første danske kjøkkenprodusenten er vi nå klare til å levere inventar til kjøkken, bad og garderobe som lever opp til verdens eldste merkingsordning BREEAM-NOR.
 

Det har tatt oss tre års hardt og målrettet arbeid, men nå kan vi i AUBO endelig dokumentere at en massiv miljøsatsing har gitt resultater. Et stort utvalg av våre produkter er i den forbindelse testet og funnet å være i overensstemmelse med kriteriene i verdens eldste miljømerkingsordning BREEAM-NOR.


BREEAM-NOR er et klassifiseringssystem som målt på forskjellige parametre fastslår i hvor stor grad hele bygg eller enkelte produkter er bærekraftige. Med bruk av AUBOs inventar, kan inventardelen bidra til at BREEAM-NOR-klassifiserte byggeprosjekter oppnår en bedre score – og dermed en høyere  sertifisering totalt sett.
 

Innen kjøkken, bad og garderobe, som er AUBOs kjerneområder, fokuseres det på komponenter bestående av trefibre som må overholde strenge krav om frigjøring av bestemte gasstyper. Nå kan vi, som den første kjøkkenprodusenten i Danmark, dokumentere at vi overholder BREEAM-NOR-kriteriene.
 

Med BREEAM-NOR-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.
 Fakta om BREEAM-NOR:


BREEAM-NOR er verdens eldste og Europas mest utbredte miljøkonsept når det gjelder inneklima og bærekraftighet.


BREEAM-NOR-produktene fra AUBO er dokumentert med leverandørerklæringer og spesifikke testrapporter for hver enkelt produktgruppe.


BREEAM-NOR er ett av dokumentasjonsprinsippene som mange investorer legger til grunn for dokumentasjon av bærekraftighet og inneklima.


BREEAM-NOR-sortimentet fra AUBO er bredt. Det omfatter et stort utvalg av dører, skap, innredningsløsninger og benkeplater.


AUBO er p.t. den eneste produsenten av kjøkken-, bad- og garderobeinventar, som er i stand til å levere BREEAM-NOR-dokumenterte produkter i industriell skala.
 

AUBOs BREEAM-NOR-sortiment er uten merkostnad i forhold til gjeldende veiledende utsalgspris.

 

Hvorfor velge AUBO


Den høye kvaliteten, det gjennomtenkte designet og de fornuftige prisene er de avgjørende faktorene for det stadig stigende antallet kunder som velger å la AUBO oppfylle drømmen om nytt kjøkken, bad, vaskerom eller garderobe.

Se mer her

Et godt sted å jobbe


AUBO er et supergodt sted å utvikle seg både menneskelig og faglig. Her er det plass for ulikheter, og vi er gode til å ta oss av hverandre

Se mer her

Finn forhandler

Finn din lokale AUBO-forhandler her. Vi står klar til å yte deg god og profesjonell service.

Finn forhandler >

Bestill katalog

Få vår AUBO-katalog gratis tilsendt og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad hjem i postkassen.

Bestill katalog >

Online katalog

Ta en titt på vår online katalog og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad.

Online katalog >

Book møte

La oss møtes uten noen forpliktelse på et tidspunkt som passer kalenderen.

La oss møtes >

Kontakt oss


Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss?
- Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan

Når du fyller ut skjemaet ovenfor, aksepterer du å bli kontaktet av oss.
Les våre betingelser her.

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon og henvendelser.
Klikke på knappen for å starte chatten

Chat med oss