Hjemme hos Therese & Carl Erik


På Nærbø like ved Stavanger bor Therese Tjelta, hennes mann Carl Erik og døtrene Tilla og Caroline. En av mange norske familier som i de seneste årene har falt for et AUBO-kjøkken. ”Vi er spesielt glade for de brede, dype skuffene”, sier Therese Tjelta, som er utdannet frisør og svært opptatt av stil. Carl Erik er utdannet kokk, og er mer opptatt av praktiske løsninger. Den perfekte match til oppfyllelse av kjøkkendrømmer.

De er da også stolte av resultatet. ”Kjøkkenet er vårt eget design og vi har tenkt inn en masse praktiske løsninger,” sier Therese Tjelta. Tapetet på bakveggen har hun fått laget spesielt hos fotograf Tom Haga i Stavanger. For å gi kjøkkenet personlighet og fremheve de flotte elementene. ”Kjøkkenet blir mer levende med det tapetet. Og vi hadde lyst til å bryte med alt det hvite,” sier hun.

Elementene er fra den grepsfrie Venezia-serien. De er her et skoleeksempel på den effekt som kan oppnås ved å forene stilrene hvite elementer med svært personlig tilbehør. Ingen andre i verden har et kjøkken som Therese og Carl Erik. Her kommer deres helt egen miks av rå maskulinitet og feminin skjønnhet til sin rett uten å miste kjøkkenets trygge ro og estetikk.

 

Vi fant frem til Therese og Carl Erik, fordi de var så begeistret for sitt nye AUBO-kjøkken at de hadde lagt bilder av det på Instagram med følgende hashtags:
#nyttkjøkken #AUBO #fornøyd Slikt varmer i en gammel familievirksomhet som lever og ånder for å oppfylle store kjøkkendrømmer.

 

Therese & Carl Eriks nye kjøkken er i modell Venezia Matt Line

Online katalog

Ta en titt på vår online katalog og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad.

Online katalog >

Bestill katalog

Få vår AUBO-katalog gratis tilsendt og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad hjem i postkassen.

Bestill katalog >

Finn forhandler

Finn din lokale AUBO-forhandler her. Vi står klar til å yte deg god og profesjonell service.

Finn forhandler >

Book møte

La oss møtes uten noen forpliktelse på et tidspunkt som passer kalenderen.

La oss møtes >

Kontakt oss


Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss?
- Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan

Vennligst merk: AUBO holder sommerstengt i uke 30-31, hvorfor en lengre svartid enn vanlig vil skje

Når du fyller ut skjemaet ovenfor, aksepterer du å bli kontaktet av oss.
Les våre betingelser her.