Hjemme hos Petter & Harald


Det er ikke første gangen Petter og Harald fra Bogafjell i Sandnes kommune innreder med et nytt AUBO kjøkken. Eller andre. Eller tredje gang. Det er faktisk fjerde gang, de to innreder med en spesialdsesignet dansk kjøkkenløsning, og finner plass til deres mange kniver og gafler.

Et svart kjøkken har de også prøvd før. ”Den svarte farge og minimalistiske stil passer veldig godt til vårt nye hus i funkis stil med svarte vinduer og et stort kjøkken på 40 kvadratmeter”, sier Petter Thime. ”Vi har bevist valgt et enkelt design som harmonerer med huset. Alt står nå akkurat som vi hadde håpet og tenkt". Petter Thime har selv forhandlet AUBO hos Monter i ti år. Hver eneste detalj i kjøkkenet er nøye gjennomtenkt.

Innredning er viktig for både ham og Harald som selger bolig interiør. ”Vi merker tydelig at dansk design vinner mer og mer frem i de norske hjem. Georg Jensen, Holmegaard og Kähler er jo evergreens, men her er det plass til flere. Bondestilen er på kraftig retur og avløses nå av den danskinspirerte minimalisme”, sier han. Og nettopp denne utvikling treffer AUBO sine løsninger perfekt. Eneste problem er faktisk at mange nordmenn ikke kjenner til AUBO enda! Selv er han mest fornøyd med den enorme kokeøyas skulpturelle benkeplate i hvitoljet eik.                          

Den rikelige plassen i skuffer og skap, gjør det mulig å oppbevare overdådige mengder og porselen, glass, vaser og lysestaker. Paret ser ingen grunn til å nøye seg mindre, når de nå har plass til alt sammen. Kjøkkenet rommer også to kjøleskap og to komfyrer.

 

Online katalog

Ta en titt på vår online katalog og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad.

Online katalog >

Bestill katalog

Få vår AUBO-katalog gratis tilsendt og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad hjem i postkassen.

Bestill katalog >

Finn forhandler

Finn din lokale AUBO-forhandler her. Vi står klar til å yte deg god og profesjonell service.

Finn forhandler >

Book møte

La oss møtes uten noen forpliktelse på et tidspunkt som passer kalenderen.

La oss møtes >

Kontakt oss


Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss?
- Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan

Vennligst merk: AUBO holder sommerstengt i uke 30-31, hvorfor en lengre svartid enn vanlig vil skje

Når du fyller ut skjemaet ovenfor, aksepterer du å bli kontaktet av oss.
Les våre betingelser her.