Hjemme hos Hanne & Bjørn


”Et ordensmenneske”, sier hun nesten litt unnskyldende om seg selv. Hanne Jacobsen, som driver en dagligvarebutikk sammen med sin mann i Borbjerg ved Holstebro, er veldig interessert i boligdesign. Det var det ingen tvil om da familien bygde deres nye hus. ”Jeg er nok en litt vanskelig kunde, som ikke bare nikker og sier ja til det første og beste. Peer fra AUBO butikken i Aulum var veldig flink til både å forstå hva vi drømte om og til å komme med nye forslag”, sier hun.

En av utfordringene i familien Jacobsens nye hus var å få det optimale ut av storfamiliens to baderom på fem kvadratmeter hver. Større kunne de nemlig ikke bli når det også skulle være plass til 5 barnerom. ”Målet mitt var å få plass til så mye som mulig i skuffer og skap. Heldigvis fikk Peer frarådet meg å gå for et kjempestort høyskap. For fire skuffer med innsatser og andre pppbevaringsløsninger kan gi plass til både håndklær, allverdens produkter til hårpleie, bad og rengjøring og tannbørster”, konstaterer Hanne Jacobsen tilfreds.
            
Den travle barnefamilien fikk dermed krysset av hele sjekklisten for samtlige rom. Baderomsværelsene er blitt fine, funksjonelle, tidløse, lett og holde ryddige og lett og vedlikeholde. ”Det ser kjempeflott ut! Man føler en ro når man går inn i baderommet”, oppsummerer en svært tilfreds huseier.

 

Online katalog

Ta en titt på vår online katalog og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad.

Online katalog >

Bestill katalog

Få vår AUBO-katalog gratis tilsendt og få lekker inspirasjon til kjøkken & bad hjem i postkassen.

Bestill katalog >

Finn forhandler

Finn din lokale AUBO-forhandler her. Vi står klar til å yte deg god og profesjonell service.

Finn forhandler >

Book møte

La oss møtes uten noen forpliktelse på et tidspunkt som passer kalenderen.

La oss møtes >

Kontakt oss


Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss?
- Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan

Vennligst merk: AUBO holder sommerstengt i uke 30-31, hvorfor en lengre svartid enn vanlig vil skje

Når du fyller ut skjemaet ovenfor, aksepterer du å bli kontaktet av oss.
Les våre betingelser her.